Kunstuitleen voor particulieren

Beeldkracht wisselabonnement kunstuitleen particulieren

Galerie Beeldkracht biedt particulieren een abonnementsvorm op maandbasis voor het lenen van kunst. Dit noemen we het ‘Beeldkracht wisselabonnement’. Je betaalt € 25, € 50, € 75 of € 100 per maand. Afhankelijk van de hoogte van het maandbedrag kun je een of meerdere kunstwerken lenen. Een gedeelte van het maandbedrag is abonnementsgeld, het grootste deel van uw maandelijkse betaling wordt gereserveerd als ‘kooptegoed’. U leent en u heeft dus direct iets aan de wand, terwijl u tegelijkertijd moeiteloos spaart voor de aanschaf van een kunstwerk van uw keuze.

Het Beeldkracht wisselabonnement is geschikt voor iedereen, die op termijn een kunstwerk wil aanschaffen, maar nog geen keuze heeft kunnen maken voor welk. Met het Beeldkracht Wisselabonnement neem je rustig de tijd om te ontdekken wat je echt mooi vindt. Het is een praktische manier om uit te vinden wat in de eigen woonsituatie het beste past. Kunstenaars, van wie men schilderijen, etsen en zeefdrukken kan lenen via dit systeem zijn onder meer Arnor Bieltvedt, Adri Dijkhorst, Willem van Hest, Sjer Jacobs, Adrianus van OtterlooGeert Schreuder, Ina van Toor en Johanna Walters. Zie voor een uitgebreidere lijst ook de algemene pagina over onze kunstuitleen.

Kunstuitleen particulieren, Galerie Beeldkracht in Scheemda

foto: André Pothof

Beeldkracht Percentage Systeem kunstuitleen particulieren

De tweede manier van kunstuitleen voor particulieren, die door Galerie Beeldkracht wordt aangeboden is het Beeldkracht Percentage Systeem. Dit is bedoeld voor mensen die net niet de knoop kunnen doorhakken of ze een bepaald kunstwerk willen aanschaffen. Ze kunnen dit werk voor twee maanden (soms langer) huren om het thuis goed te kunnen bekijken op de plaats waar het uiteindelijk bedoeld is. Dit huursysteem is zonder maandelijkse verplichtingen. Het biedt aan het einde van de huurperiode een volledig vrijblijvende koopoptie. Wordt na deze periode tot koop besloten, dan wordt de al betaalde huur vergoeding alsnog volledig in mindering gebracht op de verkoopprijs.

Neem voor meer informatie over onze uitleenmogelijkheden telefonisch contact op met Galerie Beeldkracht. Dit kan van woensdag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur op telefoonnummer 0597-591068.

Terug naar boven