Kunstverkoop

Collectie Galerie Beeldkracht & Kunstverkoop

Kunstverkoop bij Galerie Beeldkracht

Galerie Beeldkracht heeft zich de afgelopen twintig jaar in kunstverkoop gespecialiseerd. Daarom heeft de galerie een eigen collectie aangelegd. Deze bestaat uit schilderijen in olieverf en acrylverf, sculpturen van brons, design, etsen, lithografieën, zeefdrukken, keramische en glasobjecten in verschillende stijlen, genres en prijsklassen.

Galerie Beeldkracht heeft tijd en aandacht voor de kunstverzamelaar, die onze galerie bezoekt. Maar natuurlijk is iedereen van harte welkom, die gewoon een mooi aansprekend schilderij zoekt voor in zijn woon- of slaapkamer. De ervaren galeriehouders kunnen bovendien desgewenst advies geven als het iemand er louter om gaat om in beeldende kunst te investeren.

De voor kunstverkoop beschikbare kunstwerken zijn niet allemaal zichtbaar voor galeriebezoekers. Daar is eenvoudigweg niet genoeg ruimte voor. Een groot aantal schilderijen bevindt zich daarom in stockruimten. Bij serieuze belangstelling van een klant in onze kunstverkoop service, worden ze echter met veel plezier en zonder verdere verplichtingen tevoorschijn gehaald. Bij de inrichting van de galerie wordt er ook zoveel mogelijk naar gestreefd om van alle kunstenaars iets te laten zien in een van de vijf tentoonstellingsruimten van de galerie.

Kunstverkoop – Diversiteit & Kwaliteit

Galerie Beeldkracht vertegenwoordigt Nederlandse en buitenlandse kunstenaars van internationale, nationale en regionale reputatie. Diversiteit en kwaliteit zijn de sleutelwoorden die de verzameling kenmerken, die gericht is op kunstverkoop. In de twee imageviewers op deze pagina zijn tientallen kunstwerken, schilderijen en grafiekbladen, uit deze verkoopcollectie te zien. De genoemde sleutelwoorden zijn overigens op de samenstelling van de gehele kunstcollectie van Galerie Beeldkracht van toepassing.

 

Kunstverkoop – Schilderkunst:

Prijs kunstwerk opvragen

 

Aanvullende informatie

– Bent je geïnteresseerd in onze kunstverkoop collectie? Dan is het handig om te weten dat je een vrijblijvend verzoek tot prijsopgave kunt sturen met de naam van de kunstenaar, de titel en het nummer van het kunstwerk, via dit formulier.
– Bij de galerie kan uiteraard worden gepind.
– Creditcardbetalingen zijn onder voorbehoud mogelijk (via de webshop van de galerie).
– Aangeschafte kunstwerken worden kosteloos thuis bezorgd.
– Kunstwerken kunnen worden aangeschaft via de Beeldkracht Kunstkoop Regeling.
Zie hier het volledige overzicht van kunstenaars, van wie Galerie Beeldkracht kunst verkoopt.
– Bekijk ook de kunstwerken, die particulieren aanbieden op deze website.

Kunstverkoop – Grafiek (etsen, litho’s, zeefdrukken):

Prijs kunstwerk opvragen

Terug naar boven