Routebeschrijving

Routebeschrijving – Met de auto

Galerie Beeldkracht is met de auto gemakkelijk bereikbaar. Neem vanuit het Westen (vanuit de richting Amsterdam, Haarlem, Hilversum) Rijksweg A6 richting Almere, volg van daar af Lelystad, Groningen via de A7. Vanaf de stad Groningen volg je de borden naar Bremen en Winschoten.

Vanaf het Zuiden neem je de A50 of de A28 richting Zwolle. Neem vanaf Zwolle de A28 naar Groningen en van daaruit de A7 richting Bremen. Het is ook mogelijk op de A28 af te slaan en via de N33 langs Veendam te rijden. Aangekomen bij de kruising met de A7 sla je af richting Winschoten en Bremen. Het dorp Scheemda heeft kort daarop een eigen afslag, gelegen aan de A7. In Scheemda zijn er enkele borden, die naar Galerie Beeldkracht wijzen. De galerie is gevestigd aan de Torenstraat 6-8.

Routebeschrijving – Met de trein

Scheemda is ook per trein bereikbaar, het heeft een eigen station. Ga met de trein naar Groningen en neem vervolgens de stoptrein richting Winschoten. Deze trein gaat twee keer per uur. Het is vanaf het station iets meer dan een kwartier lopen naar de galerie, voor een groot gedeelte langs een mooie laan met hoge bomen en fraaie losstaande huizen.

Terug naar boven