Ga naar Galerie Beeldkracht, Groningen
Enter here the English Gallery page
Klicken Sie hier für die deutsche Galerie Seite
Start Galerie Beeldkracht

Galerie Beeldkracht is een kunstgalerie voor hedendaagse kunst en sinds 1996 gevestigd in de provincie Groningen.

Ga naar de faxcebookpagina van Galerie Beeldkracht voor het laatste nieuws
TERUG HOME-NL GALERIE KUNSTENAARS AGENDA SERVICE CONTACT DASHBOARD LINKS

Begin hier Top pagina Terug Hoofdmenu Volgende

Kunstuitleen Galerie Beeldkracht
  

Zowel particulieren als bedrijven maken gebruik van de kunstuitleen van Galerie Beeldkracht in Scheemds, provincie Groningen    

Bij Galerie Beeldkracht vindt u kunstwerken van circa 50 Nederlandse- en buitenlandse kunstenaars. De totale collectie van Galerie Beeldkracht en haar kunstuitleen omvat 3000 schilderijen, sculpturen en andere kunstwerken van internationaal en nationaal gerenommeerde kunstenaars naast kunstwerken van aanstormende talenten. Kunstenaars uit de collectie van Galerie Beeldkracht zijn o.a.: Ad Arma, Sjaak Smetsers, Michael Parkes, Geert Schreuder, Annemarie Petri, Iurie Matei, Ellen van Toor, Marcel Schellekens, Serhiy Kolyada, Boldhuyag Narmandah, Arnor Bieltvedt, Anna M. Bernardina, Leon Keer en Koos Smit.
    
Van een groot aantal kunstenaars worden originele schilderijen, zeefdrukken, etsen, gemengde technieken uitgeleend. Het aantal kunstwerken dat per kunstenaar kan worden geleend varieert van 1 tot ca. 50 kunstwerken. 

link: kunstenaars in de kunstuitleen van Galerie Beeldkracht.
 
link: Meer kunstenaars bij Galerie Beeldkracht vindt u hier.

  
 
Kunstenaars, Kunstuitleen & Art lease - Galerie Beeldkracht

 
Alle kunstwerken zijn bij Galerie Beeldkracht zijn te koop, een groot gedeelte kan tevens worden geleend, of thuis, via onze 'kunst op zicht regeling' worden bekeken. Galerie Beeldkracht biedt verschillende manieren aan waarop kunst geleend en geleased kan worden. Er zijn aparte regelingen voor particulieren, het bedrijfsleven (bedrijven, instellingen en overheid). De galerie heeft bovendien meer dan 10 jaar ervaring met het inrichten van kantoor- en bedrijfspanden, ook via de eigen kunstuitleen voor bedrijven.
Galerie Beeldkracht bemiddelt ook bij kunst in opdracht tussen opdrachtgever en kunstenaar en adviseert het bedrijfsleven en particuliere verzamelaars bij de opbouw van hun kunstcollectie.
 
 
Kunstenaars waarvan 1 of meerdere werken in de kunstuitleen zijn opgenomen zijn o.a.:
 
Adrianus van Otterloo
, Corneille,
Willem van Hest, Geert Schreuder, Ellen van Toor, Koos Smit, Willem van Scheijndel, Adri Dijkhorst, Margret Mijsbergh, Johanna Walters, Laetitia de Haas, Marcel Schellekens, Peter Schenk, Annemarie Petri, Ina van Toor, Quraish, Petr Hampl, Dominique Chan, An Beerman, Ad Arma, Hans Dolieslager, Boldhuyag Narmandah, Joop Frohwein, Gosia Bolwijn-Wiese, Sander Kletter, Sjer Jacobs, Magda Luttikhuizen, Wil Willemsen, Annemiki Bok, Arnor Bieltvedt, Jan Dercksen, Casper Faassen, Enric Adsera Riba, Eelco Maan, Ali Rashid en Edith Stoel.

Zie voor meer informatie over de kunstuitleen:

link: Kunstuitleen particulieren

link: Kunstuitleen bedrijven en (overheids)instellingen
 
 

Enkele voorbeelden van schilderijen uit de kunstuitleencollectie:
 


Willem van Scheijndel, 'Roze licht'
acrylverf op linnen, 100 x 110 cm, kabnr 5725
 
 

Hans Dolieslager, 'Onder bomen'
olieverf op linnen, 80 x 80 cm,
kabnr 6253
 
 

Sjer jacobs
'4 Figuren'
olieverf op linnen, formaat 80 x 200 cm, kabnr 5685
      
     
  
Gosia Bolwijn-Wiese
'Pastelkleurige vissen
'
olieverf op 3D doek,
100 x 120 cm,
kab.nr. 6293

Johanna Walters
Landschap
olieverf op linnen,
90 x 120 cm (doekmaat),
Kab.nr. 3552

Hoge Kwaliteit

- Galerie Beeldkracht ziet het als belangrijke taak het kaf van het koren te scheiden voor haar bezoekers en klanten in het overweldigende aanbod van kunstwerken op de Nederlandse en Internationale markt.
- Alle kunstwerken in de collectie van Galerie Beeldkracht worden daarom getoetst op zaken als ambachtelijke vakkundigheid, visie, oorspronkelijkheid.
- Kunstenaars worden getoetst op hun professionaliteit. Nagenoeg alle kunstenaars, die samenwerken met Galerie Beeldkracht, kunnen leven van de verkoop van hun kunst en exposeren in Nederland (en vaak ook in het buitenland) in kunstgaleries, in musea en op kunstbeurzen. 
- Galerie Beeldkracht vertegenwoordigt een groot aantal kunstenaars exclusief in Nederland of in het Noorden van Nederland. Dit is uiteraard ook een goede reden om de gastvrije galerie eens te bezoeken!

Grote Diversiteit

 
De kunstuitleencollectie van Galerie Beeldkracht blijft sprankelend door regelmatig nieuwe werken toe te voegen. De schilderijen en kunstenaarspagina's op deze site moeten worden gezien als goede indicatie voor wat men kan aantreffen in de galerie en kunstuitleen van Galerie Beeldkracht: figuratieve- en realistische-, naast experimentele-, expressionistische- en abstracte kunst. Het aanbod op de website geeft nooit het meest actuele aanbod weer. Daarvoor zijn het aantal mutaties in de collectie op maandbasis en het aantal websitepagina's gewoon te groot. 
 
De totale kunstcollectie van galerie en kunstuitleen samen omvat ca. 3000
olieverfschilderijen op linnen, schilderijen in acrylverf, aquarellen, pasteltekeningen, schilderijen in gemengde techniek op doek en paneel, collages, bronzen- en stenen sculpturen, keramiek, beelden van glas en grafiek zoals litho's, meerkleurenetsen, zeefdrukken, monoprints en linoleumdrukken, pentekeningen en glaskunst. Galerie Beeldkracht heeft kunstwerken van klein en van heel groot formaat, zwart-wit en sober, maar ook kleurrijke kunstwerken.
 
 
Hoofdmenu website Galerie Beeldkracht

Homepage  Galerie  Agenda  Kunstcollectie  Contact  Diensten & Service  Dashboard  Site navigatie  Links  Link exchange

Beeldhouwkunst  Grafiek  Schilderkunst  - Abstracte kunst  Figuratieve kunst  Realisme - Kunstenaars A-Z  Kunstuitleen

Nieuw  Nationale Kunst Koop regeling  Kunstbeurzen  Lijstenmakerij  Trefwoordenregister  - Beeldkrachtgalerie.de
  
 Galerie Beeldkracht  Torenstraat 6-8  9679 BP Scheemda   T 0597-591068   E galerie@beeldkracht.com  Openingstijden
 
 

 
Naar het begin van deze pagina/Back to top
Pagina update: 14-02-15

Galerie Beeldkracht, Scheemda 2015

Ons Privacy Beleid

- einde pagina -